BEYOU afval programma

Met het BeYou afvalprogramma wordt jij in 4 of 8 weken tijd de beste versie van jezelf! We werken aan je figuur, het verliezen van kilo’s en gezond worden en blijven.

Met het BeYou afvalprogramma richten we ons op jou, en op jouw persoonlijke doelen. De doelen kunnen per persoon heel verschillend zijn. De ene persoon wil werken aan de mindset, afvallen, gezonder eten of de balans tussen body en mind vinden. Om te zorgen dat je gemotiveerd blijft, krijg je een eigen coach die altijd bereikbaar is en je gedurende het hele BeYou programma bijstaat om jouw persoonlijke doelen te halen. Dit doen we door weeg- en meetmomenten in te stellen, samen te trainen en je te helpen met jouw persoonlijke voedingsschema op maat.

Na inschrijving beginnen we met een gesprek waardoor we precies weten wat we van elkaar verwachten en of we de juiste klik hebben. Het BeYou programma start vervolgens met een weeg- en meetmoment en het vaststellen van jouw persoonlijke doelen. Vervolgens sport je gedurende 4 of 8 weken samen met ons. We stellen daarvoor een gedetailleerd en persoonlijk sportschema voor je op. We helpen je zo om jouw persoonlijke doelen te bereiken op een manier die voor jou haalbaar is en leuk blijft!

Ons doel is in elk geval om jouw doelen te bereiken, is dat afvallen richten we ons op ongeveer een kilo per week. We leren je natuurlijk ook hoe je dit kunt volhouden zodat je niet in een jojo effect terecht komt. Verder kun je ook bij ons terecht voor de juiste mindset, of een gezondere voeding.