Bij Djoesfit Almere zijn we toegewijd aan het verbeteren van uw welzijn en uiterlijk door middel van gespecialiseerde therapeutische behandelingen. Ons aanbod omvat een reeks zorgvuldig samengestelde diensten, van Maduro therapie tot professionele massagebehandelingen die gericht zijn op uw specifieke behoeften. Ontdek hoe onze behandelingen u kunnen helpen uw gezondheids- en schoonheidsdoelen te bereiken.

 

Cuppen: Een Eeuwenoude Techniek voor Moderne Kwalen

Cuppen is een vorm van alternatieve therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van cups om een vacuüm op de huid te creëren. Deze techniek stimuleert de bloedcirculatie, verlicht spierspanningen en bevordert celherstel en ontgifting. Het is een effectieve behandeling voor alles van spierpijn tot huidverjonging, waardoor het een veelzijdige keuze is voor onze cliënten.

Afslank Massage: Bevorder Uw Lichaamscontouren

Onze afslank massage is speciaal ontworpen om de lymfedrainage te ondersteunen en de afvoer van toxines te versnellen, wat essentieel is voor effectief gewichtsverlies en lichaamsvorming. Deze behandeling combineert krachtige massage technieken met specifieke bewegingen die gericht zijn op het verminderen van cellulitis en het strakker maken van de huid, waardoor uw natuurlijke vormen beter naar voren komen.

 

Bindweefsel Massage: Versterk en Herstel

De bindweefsel massage is een diepgaande behandeling die zich richt op de diepere lagen van het bindweefsel. Deze techniek helpt bij het herstellen van de huidstructuur, vermindert de verschijning van cellulitis en bevordert een gezondere, elastischere huid. Het is een ideale behandeling voor iedereen die zijn huidtextuur wil verbeteren en verouderingseffecten wil tegengaan.

 

Shaping: Sculptuur Uw Lichaam

Onze shaping-behandelingen zijn ontworpen om de lichaamscontouren te definiëren en te optimaliseren. Door een combinatie van technieken, waaronder massage en lichaamsverpakkingen, werken we aan het vormen van specifieke lichaamsdelen, het verbeteren van huidtonus en het verminderen van ongewenst vet.

 

After Lipo Massage: Essentieel voor Postoperatief Herstel

Speciaal voor cliënten die een liposuctie hebben ondergaan, bieden wij de after lipo massage aan. Deze behandeling is cruciaal voor het herstelproces na de operatie. Het helpt zwellingen te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en snellere genezing te bevorderen. Elk after lipo massage plan wordt in overleg met de cliënt opgesteld om te zorgen voor een behandeling die nauw aansluit bij hun persoonlijke herstelbehoeften.

nl_NL