Djoesfit Werkwijze

Wij van Djoesfit vinden het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen en doelen. Daarbij maken wij een persoonlijke aanpak die werkt voor jou. We hebben daarom geen standaard werkwijze, maar altijd een persoonlijke werkwijze. Ieders wensen zijn anders, en er zijn veel verschillende redenen om je op te geven voor bijvoorbeeld personal training; je wil afvallen, je wil spieren opbouwen, je wil fitter worden en je conditie verberteren. Wij bespreken die wensen met jou en gaan kijken hoe wij jou kunnen helpen om deze doelen te bereiken.

Als we jouw doelen hebben vastgesteld kijken we naar wat we moeten doen om deze doelen te behalen; welke voeding past bij deze doelen, welke oefeningen gaan we doen en hoe vaak gaan we samen trainen. We begeleiden je in het trainen maar leren ook hoe je de oefeningen zelf kunt uitvoeren en hoe je het best met je eetpatroon kunt omgaan.

We raden dan ook aan om personal training te combineren met het Djoesfit nutriplan. Met het Djoesfit nutriplan kijken we namelijk naar jouw persoonlijke voeding. Het wordt aangepast op jouw persoon, jouw doelen, je activiteit qua beweging en je dagritme zodat je altijd de goede voedingsstoffen binnen krijgt.

Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie.

nl_NL