Djoesfit almere

Leuk dat je leest over Djoesfit! Voor meer informatie kun je hiernaast onze veelgestelde vragen bekijken. Mocht jouw vraag er niet tussen staan kun je via het contactformulier contact opnemen. We helpen je graag!

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Leuke groepslessen
  • Hulp bij gezond eten
  • Conditie opbouwen/verbeteren
  • Helpen je fitter voelen
  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen)
  • Spieropbouw (krachttraining)

Veelgestelde vragen

Waarom een personal trainer?

Er zijn voor iedereen persoonlijke reden om te gaan werken met een personal trainer; Het kan je helpen met de discipline om regelmatig te gaan trainen, begeleiding nodig hebben bij doelen als afvallen of conditie opbouwen. Wil je weten of een personal trainer iets voor jou is, neem dan gerust even contact met ons op of lees meer op de pagina personal training.

Kan ik mijn personal trainer eerst ontmoeten?
Zeker! We vinden het belangrijk dat er van beide kanten een klik is. We zijn ervan overtuigd dat je de beste resultaten behaalt als je met elkaar kunt opschieten. We beginnen daarom altijd met een vrijblijvend intake gesprek om elkaar te leren kennen en te kijken of jouw doelen realistisch en haalbaar zijn.
Hoe vaak train ik met een personal trainer?
We kunnen samen bepalen hoe vaak per week we samen trainen. We geven je de handvatten om ook zelf te kunnen trainen. De meeste van onze klanten trainen 1 a 2 keer per week samen.
Hoe traint een personal trainer?
Het is niet zomaar te zeggen hoe een personal trainer je traint. De ene keer is het krachttraining, cardio of conditietraining. Hoe jij met je personal trainer traint is afhankelijk van je doelen die je wil behalen. De personal training is altijd op maat voor jouw specifieke doelen.
Is er ook begeleiding bij mijn voeding?

Met het Djoesfit nutriplan maken we een persoonlijk plan bij jouw voeding. We kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hierbij haalbare aanpassingen. We leren je hoe je gezond met voedsel kunt omgaan. Dankzij de weeg momenten kunnen we je voedingspatroon altijd aanpassen indien nodig.

Wat zijn de kosten van personal training?
We werken met strippenkaarten voor de personal trainingssessies. Er zijn strippenkaarten voor 10- en 20 lessen. Je kunt contact met ons opnemen voor het aanschaffen van de strippenkaart.
Hoe werkt het annuleren van een afspraak?
De afspraak met je personal trainer dient uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Dit mag telefonisch of via WhatsApp.
Bij een te late afzegging komt de afspraak te vervallen en berekenen we deze. We moeten hierin streng zijn omdat we speciaal voor jou een blok reserveren.
nl_NL