Personal Training
in Almere

Met DjoesFit personal training kun je trainen met de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt, specifiek afgestemd op jouw doelen en niveau. Wij bieden 1 op 1 begeleiding op maat, waarbij we realistische doelen voor je opstellen en een schema voor je maken om deze te bereiken. We zullen doelgericht met je trainen en je leren de technische vaardigheden om blessures te voorkomen zodat je veilig kunt trainen. Wij zijn de “schop onder je kont” als je motivatie om te trainen mist en streven ernaar om een maximaal resultaat met je te behalen.

Bij onze personal training is het belangrijk voor ons dat je de handvatten krijgt om zelfstandig te kunnen trainen en een gezonde levensstijl te behouden. Ons doel is dat je uiteindelijk zelfstandig op een goede manier kunt blijven trainen. We leren je de juiste oefeningen voor jou en hoe je veilig kunt sporten. Met het DjoesFit voedingsplan willen we je ook de juiste keuzes voor voeding meegeven, zodat gezonde eetgewoonten een gewoonte worden in plaats van een opgave. We geven je gezonde en lekkere recepten, zodat je niet op een selderie hoeft te knagen!

Werkwijze Personal Training In Almere

  1. We beginnen bij een aanvraag voor personal training altijd met een intakegesprek. We vinden het belangrijk dat er een klik is van beide kanten zodat we de beste resultaten kunnen behalen. We bespreken je doelen en je wensen.
  2. We maken een plan van aanpak voor jouw persoonlijke doelen en stellen een schema op voor je trainingen en je voeding om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden.
  3. We gaan lekker aan de slag! We trainen samen, geven je tips en motiveren je. We begeleiden je: training, voeding, rust en motivatie.
  4. We evalueren regelmatig samen. We kijken hoe je vordert met je doelen en hoe we samen verder gaan komen.
nl_NL