Personal training

Met DjoesFit personal training kun je trainen met de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt, helemaal afgestemd op jouw doelen en niveau. Wij helpen je met 1 op 1 begeleiding op maat, waarbij we realistische doelen voor je opstellen en hier een schema voor maken.

We gaan doelgericht met je trainen en leren je daarbij de technische vaardigheden om blessures te voorkomen, zo kun je veilig trainen. Wij zijn de “schop onder je kont” als je de motivatie om te trainen even mist en willen zo een maximaal resultaat met je bereiken.  

Bij onze personal training vinden we het belangrijk dat je zelf de handvatten krijgt om zelfstandig te kunnen trainen en een gezonde levensstijl aan te houden. We willen dat je uiteindelijk zelfstandig op een goede manier kunt blijven trainen. We leren je de juiste oefeningen voor jou en de manier om veilig te sporten. Met het DjoesFit voedingsplan willen we je ook de juiste keuzes voor voeding meegeven zodat dit een gewoonte wordt en geen opgave blijft. We geven je gezonde en lekkere recepten; je hoeft niet op een selderie te knagen!